Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led railverlichting 3-Fase > 3-fase led railspots

3-fase led railspots

3-fase led railspots

De naam “Railverlichting” zegt in principe al best veel over dit soort verlichting. De led railspots worden in een railsysteem geklikt waardoor men de led railspot gemakkelijk kan verplaatsen. Wij leveren een 3-fase railverlichting. Dit wil zeggen dat je het railsysteem op drie schakelaars kan schakelen. Je kunt dus verschillende groepen aanmaken op één en dezelfde rail. De led railspots zijn voorzien van een koppelstuk met de cijfers één t/m drie erop. Hier kun je instellen op welke groep de rail spot moet worden aangesloten.

Om de led railverlichting door de showroom te kunnen hangen zijn verschillende koppelstukken leverbaar. Hierbij te denken aan hoeken, kruisstukken, L stukken enz. Hierdoor kun je de één meter en twee meter railsystemen gemakkelijk aan elkaar doorkoppelen.  Railverlichting is dus voor elke showroom te gebruiken en gemakkelijk te installeren.

Er zijn drie verschillende wattages led railverlichting leverbaar in twee verschillende kleuren. Er is een 10, 20 en een 30 Watt variant. De besparing van de modellen is maar liefst 85% ten opzichte van halogeen. Daarnaast heeft halogeen een levensduur van ongeveer 1.500 branduren. De led railverlichting heeft een levensduur van minimaal 25.000 branduren.

De 4000K kleurtemperatuur is een fris helder witte lichtkleur, zónder blauwe gloed er in. Het licht is uitermate geschikt voor showrooms, kantoren, kapsalons en dergelijke.

Mochten er nog vragen zijn over de led railverlichting kun je altijd contact met ons opnemen.