Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Bezorging

Bezorging

Bezorging

Bezorging aan huis

Bij EcoBright geldt: Op werkdagen voor 16:00 besteld = de volgende werkdag in huis voor Nederland en België.
Een pakket wordt doorgaans voor 17:00 de volgende werkdag door DPD (of bij uitzondering door EcoBright bezorgservice) bezorgd. Hierbij zijn nationale feestdagen uitgezonderd. Woon je buiten NL of BE? Neem dan contact met ons op over de zending naar jouw land.

Bezorging aan DPD ParcelShop

Je kunt in jouw bestelproces aangeven of je jouw pakket thuis of bij een DPD ParcelShop geleverd wilt hebben. Deze pakketten mogen een maximale lengte van 100cm hebben. Led panelen of led TL’s van bijv. 120cm en 150cm kunnen dus niet aan een DPD ParcelShop worden geleverd. Dit moet bij jou thuis worden geleverd (of mag door jou worden opgehaald bij EcoBright, Doetinchem).

*Let op: Levering aan DPD ParcelShop is pas mogelijk zodra deze optie in jouw bestelproces wordt aangeboden. Zolang er geen optie "Levering aan ParcelShop" staat, is dit nog niet mogelijk. Hoogstwaarschijnlijk is dit vanaf december 2015 mogelijk.

Bezorgingpogingen

DPD hanteert over het algemeen 1 bezorgpoging aan de geadresseerde. Je wordt hierbij altijd op de hoogte gehouden van de tijdsspanne van levering. Dit kan per mail, per SMS-bericht of middels een briefje in jouw brievenbus zijn. Als een bezorgpoging niet slaagt, heeft DPD de vrije keuze om aan andere bezorgmethode te kiezen. Dit houdt in levering aan een DPD ParcelShop of bezorging aan één van de naastgelegen adressen.

Bij afgifte van het pakket, moet er altijd door een bevoegde ontvanger een Afleverbewijs worden getekend.

Optie: Levering op zaterdag

Pakketten worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) door DPD bezorgd. Wil je toch graag jouw pakket op zaterdag ontvangen? Geef dit dan direct na plaatsing van jouw bestelling telefonisch of per mail (info@ecobright.nl) door. In overleg kan jouw pakket op zaterdag worden geleverd. Uiteraard moet hierbij jouw bestelling wel voor vrijdag 16:00 geplaatst zijn.

Op zaterdag wordt voor 18:00 één bezorgpoging gedaan. Als de bezorgpoging niet slaagt, wordt een volgende bezorgpoging op de eerstvolgende maandag gedaan.

Let op: Saturday Delivery is niet mogelijk in combinatie met de DPD Predict (track & trace). Je kunt hierbij dus niet jouw pakket volgen.

Bezorgkosten

Zowel voor Nederland als voor België geldt:
Vanaf €50 gratis verzending. Bij bestellingen met een lagere waarde dan €50 wordt slechts €3,50 verzendkosten berekend.

Track & Trace

Met DPD Predict wordt je als klant per mail op de hoogte gehouden aangaande de bezorgdag en de tijdsspanne waarin die dag wordt bezorgd.

Je ontvangt 3 keer een bericht van ons/DPD wat betreft de status van jouw pakket:

  1. Jouw pakket is verzonden (email van EcoBright)
  2. Jouw bestelling is onderweg (email van DPD)
  3. Jouw pakket wordt vandaag tussen .. - .. bezorgd (email van DPD)

Wijziging bezorgadres of -datum

Wil je jouw afleveradres wijzigen, afleverdatum aanpassen of neerzettoestemming geven? Dat kun je doen op www.nieuwelevering.nl of via de emails die je van DPD ontvangt. Indien je een wijziging doorgeeft, kan het zijn dat de bezorging een werkdag vertraging oploopt.

EcoBright kan de bezorglocatie wijzigen door contact op te nemen met de afdeling Customer Service van DPD. In geval van tegenstrijdige wijzigingen van EcoBright en de geadresseerde (klant) prevaleert de instructie van EcoBright.

Hoewel DPD zich zal inspannen om een wijziging uit te laten voeren kunnen EcoBright en jij geen rechten ontlenen aan een doorgegeven wijziging van de bezorgdag en/of tijdsspanne.

Ophalen

Wil je jouw led lampen liever ophalen in Doetinchem? Dat kan uiteraard ook. Je kunt ervoor kiezen jouw bestelling in de webshop te betalen en vervolgens met ons per mail/telefoon een ophaalafspraak te maken. Indien je verzendkosten hebt betaald, worden deze op het moment van ophalen aan jou teruggestort.
Uiteraard hebben wij ook op onze ophaallocatie een pinapparaat en kassa, zodat je ter plekke kunt afrekenen.

Let op: Maak een afspraak om jouw led lampen op te halen. Wegens verbouwing zijn wij namelijk niet altijd aanwezig.

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug