Ecobright - Dé Led Leverancier voor bedrijf en particulier!

Over Ecobright

Ontstaan Ecobright

Op 1 april 2013 zijn wij (Nick Vriese en Jorien Vriese-Zweverink) begonnen met de online shop in led verlichting (www.ecobright.nl). Begin dat jaar hadden we als afstudeeropdracht van de HAN in Arnhem een ondernemingsplan geschreven over dit onderwerp.

Dit onderwerp hadden we gekozen omdat we een jaar daarvoor betrokken waren geweest bij het vervangen van alle conventionele TL verlichting naar led TL verlichting in de muziekzaak van Nick zijn ouders (Vriese Music Palace).

Totaal geen elektrotechnische kennis of achtergrond

Nick

Toen de energiemaatschappij een jaar later kwam kijken of de muziekwinkel niet illegaal aan het aftappen was omdat we 50% hadden bespaard op de verlichtingskosten werd onze aandacht getrokken. We hadden echter geen achtergrond qua elektrotechniek of verlichting, dus er viel nog veel te leren.

Daarnaast was het de tweede generatie led verlichting wat betekende dat het niet sfeervol was, weinig licht gaf en peperduur was. Na heel wat uren onderzoek werd onze kennis beter en beter en daardoor kwamen we een heel aantal zaken tegen die wij anders zouden doen of die niemand nog op die manier deed. We zijn toen naar de KvK gegaan en Ecobright / De Led Leverancier was geboren.

Wat maakt Ecobright uniek?

De korte lijnen met de fabrikanten zorgen ervoor dat wij razendsnel kunnen schakelen. Daarnaast hebben wij oog voor trends in de markt en nemen wij onze klanten en de klantinput die wij krijgen zeer serieus.

Feedback van klanten is gratis input voor productverbetering

Nick

Wanneer klanten feedback geven over een bepaalde productverbetering of een tekortkoming in het assortiment gaan wij direct bekijken of we dit kunnen aanpassen in onze producten en/of in de volgende zending kunnen meenemen. We hebben niet het grootste assortiment, maar wel een zeer klantvriendelijk assortiment.

Daarnaast zijn onze producten goed op elkaar afgestemd. Men kan zowel dimmers als verlichting bij ons kopen waardoor er altijd een goed werkende set verkrijgbaar is.

Doelgroep

Dé led leverancier voor bedrijf en particulier!

Nick

We zijn blij met elke klant, groot of klein en nemen voor iedereen dan ook de tijd. Heel veel kleine klanten maken ook één grote klant. Iedereen kan bij ons terecht voor advies of vragen.

Team

Nick & Jorien zijn dus met zijn tweeën gestart, maar hebben inmiddels een jong, dynamische en gezellig team van twaalf, waar gezelligheid en humor erg belangrijk is.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!

Nick

Daarnaast staat onze klant centraal. We hebben gemerkt dat wanneer je met de klant meedenkt, je aan je afspraken houdt en denkt in oplossingen je eigenlijk al uniek bent. Met andere woorden, doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Door deze nuchtere aanpak is de Ecobright trein steeds harder gaan lopen.

Heel veel plezier op onze website en mocht je vragen hebben dan horen wij dat heel graag!

Team Ecobright