Muziekcentrum van Gorp over Ecobright

Geschreven op 18-01-2016 / Geüpdatet op 29-05-2023

Muziekcentrum van Gorp over Ecobright

Ruim 2 jaar geleden stapte Muziekcentrum Van Gorp in Roosendaal volledig over op EcoBright led. 104 conventionele TL buizen werden vervangen door 58 led TL buizen. Hier lees je de ervaring van Kees van Gorp met EcoBright.

Kees van Gorp:

"Mijn ervaring met EcoBright:

Sinds September/Oktober 2013 hebben wij in onze winkel de TL-lampen vervangen voor de Ecobright LED-buizen.
De buizen waren eenvoudig te vervangen, we hoefde enkel de bedrading van onze bestaande TL-balken aan te passen, dit nam per balk enkele minuten in beslag.

Het resultaat is verbluffend!

Onze winkel bestaat uit 5 panden en de lichtopbrengst is beter dan de conventionele TL, met dezelfde gebruikelijke warme kleur,  hetgeen inhoudt dat we in de meeste dubbele TL-balken slechts één LED-TL hebben geplaatst.

Een aantal bijzondere ervaringen:

Als laatste werden de TL’s in onze hoofdwinkel vervangen, dit gebeurde tijdens mijn afwezigheid, terug van weggeweest opende ik de winkel en eenmaal in mijn kantoor aangekomen was ik een beetje “pissig”, “ze zouden toch die TL buizen vervangen!” Dus mijn collega komt binnen en ik spreek hem er op aan, wat blijkt ze waren wel degelijk vervangen echter ik zag het verschil niet. Totaal 52 dubbele Balken, oftewel 104 buizen, waren reeds vervangen voor 58 LED-buizen en ik had het niet gemerkt, on ge lo felijk!

  • Een enorme besparing doordat we geen trafo meer gebruiken en veelal slechts één buis meer dan voldoende licht gaf, kortom meer dan 70% minder energie verbruik.
  • De investering was er na 1,5 jaar al uit, mede door de subsidie op de TL’s alsmede de subsidie op onze arbeidsuren.
  • Een klein jaar gelden kwam een buurman binnen die wel een heel goed idee had, wij moesten onze TL’s maar eens voor LED gaan vervangen, hij werd dan ook lichtelijk bleek toen ik hem vertelde dat alles al door LED was vervangen.
  • Pas geleden nog had een vertegenwoordiger ook nog wel een tip voor vervanging, hij wilde in eerste instantie ook niet geloven dat het al LED-buizen waren.

Kortom Ecobright jullie zijn goed bezig, een echte aanrader!

Goed advies, erg voordelig, snelle levering en ook de nabestellingen zijn correct afgehandeld.

Inmiddels als het al weer 2016 en ook al worden de lampen dagelijks gebruikt we hebben geen verlies van lichtopbrengst en eveneens geen uitval.

Met vriendelijke groet,
Kees van Gorp"

        

Hieronder vind je de led TL verlichting uit Van Gorp Muziekcentrum.

Deel dit artikel:
Angela - Ecobright
Geschreven door
Angela - Ecobright
Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

0 reacties