Pinkcube kiest voor led verlichting van EcoBright

Geschreven op 11-11-2020 / Geüpdatet op 28-03-2023

Pinkcube kiest voor Ecobright

Op 23 maart 2020 is Pinkcube, een webshop in promotieartikelen en relatiegeschenken, officieel verhuisd naar hun nieuwe kantoor aan de Grutbroek 17 te Doetinchem. Het voormalige schoolgebouw is hieraan voorafgaand flink verbouwd en verduurzaamd. Zo zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak, zijn de muren goed geïsoleerd en is er led verlichting geplaatst. Ben je benieuwd naar de ervaringen van Pinkcube met EcoBright gedurende de aankoop en installatie van de led verlichting in het nieuwe pand? Lees dan hieronder verder!

Pinkcube heeft gekozen voor led verlichting van EcoBright. Hierbij zijn de oude TL armaturen van 2x 39W vervangen door led panelen 30x120cm 4000K van 30W. Hierdoor bespaart Pinkcube maar liefst 61% op hun verlichtingskosten. Daarnaast gaan de led panelen ongeveer 5x langer mee dan de TL armaturen en zorgen de panelen voor een prettige werkomgeving. De panelen zijn namelijk flikkervrij wat inhoudt dat het led paneel niet ongemerkt knippert, wat rust geeft voor jouw hersenen. Hierdoor wordt men minder snel moe en kun je je beter en langer concentreren. Daarnaast zijn de oude PL armaturen met 2x 26W PL lampen vervangen door led downlights inbouw 225mm 4000K van 18W, een besparing van maar liefst 63%! Doordat het kantoorpand beschikte over een systeemplafond was het plaatsen van de led panelen en led downlights een eenvoudige klus.

Tijdens het project hebben wij contact gehad met Bas, Product owner bij Pinkcube. Wij hebben Bas gevraagd naar zijn mening over de samenwerking met EcoBright. 

Hoe zijn jullie bij Ecobright terecht gekomen?
Bas: “Wij kenden Ecobright al als winkel in Doetinchem. Pinkcube steunt graag lokale ondernemers en omdat het hier een grote investering betrof wilden we ook graag het gemak en de installatieservice dichtbij huis zoeken. Via via hoorden wij al goede verhalen over Ecobright, vandaar dat de keuze al snel was gemaakt.”

Voor welke verlichting hebben jullie gekozen & waarom?
Bas: “Wij hebben gekozen voor LED panelen en downlights. Het pand waarin we onze intrek hebben genomen had nog geen LED verlichting. Pinkcube investeert graag in duurzaamheid en in combinatie met onze nieuwe zonnepanelen op het dak was dit een win-win situatie.”

Zowel de kennis over de verlichting en producten als de levertijden zijn dik in orde.

Bas (Pinkcube)

Wat vinden jullie van onze producten & service?

Bas “Zeer goed! Door het Coronavirus moesten we snel schakelen en kwam de deadline van de verhuizing snel dichterbij. EcoBright was erg flexibel en kon snel leveren. Daarnaast hebben wij de installatieservice als erg prettig ervaren. Er is erg netjes gewerkt en de lampen zijn perfect gemonteerd in alle kantoren. Ook de nazorg, de controle van de verlichting was erg fijn. Ik kan iedereen aanbevelen om zaken te doen met EcoBright. Zowel de kennis over de verlichting en producten als de levertijden zijn dik in orde. Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp.”

 

Ben je ook opzoek naar led verlichting voor in jouw kantoor? En wil je graag goed advies hebben over de aanschaf hiervan of hulp bij het maken van de juiste keuzes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Deel dit artikel:
Tim - Ecobright
Geschreven door
Tim - Ecobright
Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

0 reacties